top
logo

Prijava
Home Bluetooth handsfree uređaji

Bluetooth handsfree uređaji Print

BURY CC9060 - Bluetooth hands-free komplet sa DialogPlus kontrolom glasa i touchscreen-om

Ako želite bluetooth hands-free uredjaj koji izgleda kao umjetničko djelo, ima odličnu kvalitetu zvuka, jednostavan za upotrebu i pruža sigurnost u vožnji, onda je CC 9060 sa DialogPlus kontrolom glasa upravo to. DialogPlus glasovna kontrola ima jedinstven sistem prepoznavanja riječi koji je u isto vrijeme i brz i izuzetno precizan. Koliko god ime zvučalo komplicirano, koliko brzo izgovorili broj telefona, CC 9060 odgovara na Vaš glas momentalno bez obzira na zvukove okoline. Da bi Vam pomogao da koristite glasovnu kontrolu efikasno, sistem pruža jasne audio i vizualne odgovore, omogućavajući jednostavno korištenje sistema sa uživanjem. Zahvaljujući text-to-speech funkcijom, CC9060 može čitati tekstualne poruke (ukoliko to vaš mobilni aparat podržava).

  • Veliki pregledni ekran osjetljiv na dodir koji prikazuje sve važne funkcije, ime pozivatelja i imenik te putem dodira omogućava kretanje menijem
  • Sinhronizacija imenika iz mobilnog aparata
  • Moguće je upariti do 10 različitih uređaja
  • Automatsko utišavanje muzike prilikom poziva
  • Izvrsna kvaliteta zvuka i redukcija šuma
  • Prikaz na displayu: stanje baterije, jačina signala, operater, imenik, dolazne poruke

Last Updated on Tuesday, 11 February 2014 12:49
 

bottom

TIMSEL-ALARM - sustavi tehnicke zastite

TIMSEL-ALARM.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice TIMSEL-ALARM.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se / Agree".

Prihvacam kolacice sa ove stranice

EU Cookie Directive Module Information